BIOSFERA ORGANIC CARE - BIOLOGISCH

De huidige samenleving is in toenemende mate gericht op de terugkeer naar organische en biologische producten. Ook de vraag naar biolgische hoofdhuidverzorging en haarverzorgingsproducten groeit sterk.

Al meer dan 65 jaar is Faipa Cosmetics zeer alert op deze problemen en deelt het volledig in zijn filosofie. Vanuit deze gedachtegang ontstond het idee om een ​​merk te creëren dat specifieke aandacht schenkt aan de keuze van grondstoffen die de natuur en consumenten respecteren.

De nieuwe Biosfera Organic Care lijn is ontwikkelt met organische ingrediënten en is de eerste op de markt met een lijn producten genaamd RE-EQ, speciaal ontworpen om de balans terug te brengen naar drie terugkerende problemen:
Het tegengaan van haaruitval met de Energizing lijn,
het terugdringen van overmatige schilfering en productie van talg met de Purifying lijn en
het tegengaan van uitdroging van het haar en de hoofdhuid met de Hydrating lijn. Het doel is om producten te maken met bijzondere formuleringen met reinigingsmiddelen afgeleid van suiker en etherische oliën, die altijd bekend staan ​​om hun verschillende zuiverende en opnieuw in evenwicht brengende functies van de opperhuid en de hoofdhuid. 
Het is het resultaat van aandacht die Faipa Cosmetics heeft voor innovatie en het gebruik van middelen die het milieu en de natuur respecteren. 

ABSOLUUT VRIJ VAN

- PARABENE VRIJ
- SILICONE VRIJ
- SLES VRIJ
- AARDOLIE DERIVATEN VRIJ
- PARFUMVRIJ

Sorteer op
© 2017 - 2024 Faipa Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel